1ο περιφερειακό συνέδριο δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ στο Star Κεντρικης Ελλαδας




Οι γονείς που έχουν αξιοποιήσει τον θεσμό των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης στέλνοντας εκεί τα παιδιά τους, γνωρίζουν πόσο σημαντικό έργο προσφέρουν και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι.

Οι εργαζόμενοι, θέλοντας να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τα ΚΔΑΠ διοργάνωσαν το 1ο περιφερειακό συνέδριο δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ - ΜΕΑ.

Μεταξύ των άλλων τέθηκαν θέματα που αφορούν στο έργο, την ποιότητα των υπηρεσιών και την προσφορά του θεσμού στις τοπικές κοινωνίες, αλλά και στα περιθώρια εξέλιξης των δομών μέσω της επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ιδιαίτερα σημαντικό θέμα βέβαια είναι η διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας τον ΚΔΑΠ, προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν όπως επισημαίνει μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Γιάννης Παπαχατζής.

Παρών ήταν και ο Γενικός Γραμματέας  Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας Δημήτρης Καρέλλας.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Μιχελής και Γιαννης Σαρακιωτης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος.



https://tvstar.gr






















1ο περιφερειακό συνέδριο δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ στο Star Κεντρικης Ελλαδας 1ο περιφερειακό συνέδριο δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ στο Star Κεντρικης Ελλαδας Reviewed by G.Anesto on Μαΐου 11, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.