Καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Ανω Πόλης Πατρών

Την Παρασκευή 20/7/18 έγινε η γιορτή του Κδαπ άνω πολης στον ισόγειο αίθριο χώρο του βραφοκομειου . Το θέμα της γιορτής ήταν οι 4 εποχές . Ο γέρος χρόνος είχε 4 θυγατέρες που όλο μάλωναν μεταξύ τους . Έτσι αποφάσισε να τις μαλώσει και να τις στείλει μια μια στον κάτω κόσμο . Στέλνοντας τες μια μια τους έδωσε και τα ονόματα τους : ήταν λοιπόν ο χειμώνας , η άνοιξη , το καλοκαίρι και το φθινόπωρο .... Κάπως έτσι ξετυλίχθηκε η ιστορία μας η οποία συνοδεύτηκε από ποιήματα των παιδιών με θέμα τους μήνες και τραγούδια των παιδιών με θέμα τις εποχές . Στο δεύτερο μέρος της γιορτής ο εικαστικός - ζογκλέρ Διονύσης Ανδριοπουλος έδειξε μαγικά κόλπα στα παιδιά και στους γονείς και πραγματικά μας μάγεψε όλους . Στη φωτογραφία η προισταμένη των Κδαπ - Κδαπ μεα κ κυριακουλα Τζανατου , ο υπεύθυνος του Κδαπ άνω πολης Μπουζαλας Βασίλειος , ο Μουσικος Μακριδης Γιωργος και ο Γυμναστης Γιογκαρακης Χρηστος . 



έδωσε και τα ονόματα τους : ήταν λοιπόν ο χειμώνας , η άνοιξη , το καλοκαίρι και το φθινόπωρο .... Κάπως έτσι ξετυλίχθηκε η ιστορία μας η οποία συνοδεύτηκε από ποιήματα των παιδιών με θέμα τους μήνες και τραγούδια των παιδιών με θέμα τις εποχές . Στο δεύτερο μέρος της γιορτής ο εικαστικός - ζογκλέρ Διονύσης Ανδριοπουλος έδειξε μαγικά κόλπα στα παιδιά και στους γονείς και πραγματικά μας μάγεψε όλους . Στη φωτογραφία η προισταμένη των Κδαπ - Κδαπ μεα κ κυριακουλα Τζανατου , ο υπεύθυνος του Κδαπ άνω πολης Μπουζαλας Βασίλειος , ο Μουσικος Μακριδης Γιωργος και ο Γυμναστης Γιογκαρακης Χρηστος . 


Καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Ανω Πόλης Πατρών Καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Ανω Πόλης Πατρών Reviewed by G.Anesto on Αυγούστου 07, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.