Αύριο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς


Αύριο θα ανακοινωθούν  από την ΕΕΤΑΑ τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης κατανομής παιδιών στους παιδικούς σταθμούς στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση  οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».
Σύμφωνα με πληροφορίες του localit.gr αύριο συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ, το οποίο θα εγκρίνει τις τελικές λίστες δικαιούχων voucher για δωρεάν φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς και σε ΚΔΑΠ.
Να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη κατανομή είχαν μείνει εκτός προγράμματος 36.769 επιλαχόντες γονείς. Ωστόσο οι αιτήσεις για συμμετοχή στη β΄ φάση του προγράμματος, όπου οι γονείς θα έπρεπε να προσκομίσουν βεβαίωση ότι έχουν βρει παιδικό σταθμό και βεβαίωση του παιδικού σταθμού ότι όντως έχει διαθέσιμη θέση για τη φιλοξενία του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες μας ήταν πολύ λιγότερες από τον αρχικό αριθμό των επιλαχόντων.
Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει 30 εκ. ευρώ από τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες προκειμένου να διατεθούν για τη επιπλέον χρηματοδότηση του προγράμματος. Συνεπώς, η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη αναμένεται να ανέλθει στα 223 εκ. ευρώ, εκ των οποίων 93 εκ. ευρώ προορίζονται από ΕΣΠΑ και τα υπόλοιπα προέρχονται από εθνικούς πόρους.
Αύριο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς Αύριο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς Reviewed by G.Anesto on Οκτωβρίου 06, 2016 Rating: 5
Από το Blogger.