ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ Κ.Δ.Α.Π. ΚΑΙ Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017



ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΣΤΑ Κ.Δ.Α.Π. ΚΑΙ Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α.
ΠΕΜΠΤΗ  6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών/Εφήβων με Αναπηρία των ΟΤΑ προκηρύσσει 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στα Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. την Πέμπτη  06/07/2017. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στην απεργία και στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος στις 10:00πμ.

Ο ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Δ.Α.Π σε συμπόρευση με το Πανελλήνιο Συντονιστικό του Βοήθεια στο Σπίτι θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση που έχουν ανακοινώσει οι συνάδελφοι συμβασιούχοι του Β.Σ.Σ. στην πλατεία Συντάγματος διεκδικώντας:
1. Την αναγνώριση της πραγματικής εργασιακής σχέσης όλων των εργαζομένων στις Δομές Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. ως αορίστου χρόνου.
2. Την άμεση υλοποίηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης για οριστική λύση του εργασιακού μας ζητήματος με νομοθετική ρύθμιση για την λύση της πολύχρονης εργασιακής μας ομηρίας καθώς αυταπόδεικτα καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ΟΤΑ.


Δίκαια αιτήματα - Δίκαιος Αγώνας
Μόνιμη λύση τώρα


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ Κ.Δ.Α.Π. ΚΑΙ Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΑ Κ.Δ.Α.Π. ΚΑΙ Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. ΠΕΜΠΤΗ  6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 Reviewed by G.Anesto on Ιουνίου 28, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.