Στη Βουλή η πρόταση ΠΑΣΕΚΔΑΠ για ισχυρή μοριοδότηση εμπειρίας

 


Η Ευαγγελία Καραγιάννη, Ταμίας του ΔΣ του ΠΑΣΕΚΔΑΠ, εκπροσώπησε τους εργαζόμενους στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων στην ακρόαση των φορέων στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, όπου συζητήθηκε το σχέδιο νόμου για την αλλαγή του ΑΣΕΠ. Επίκεντρο της τοποθέτησης του ΠΑΣΕΚΔΑΠ ήταν η ανάγκη προσθήκης πρόβλεψης για την ισχυρή μοριοδότηση (στα πρότυπα της προκήρυξης του Βοήθεια στο Σπίτι) της "ειδικής εμπειρίας". Της προϋπηρεσίας δηλαδή που έχει αποκτηθεί σε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων.

Με την πρόταση του ΠΑΣΕΚΔΑΠ συντάχθηκαν στις τοποθετήσεις τους οι Βουλευτές:

Κώστας Ζαχαριάδης - ΣΥΡΙΖΑ

Ευαγγελία Λιακούλη - ΚΙΝΑΛ

Μανώλης Συντυχάκης - ΚΚΕ

Χάρης Καστανίδης - ΚΙΝΑΛ


Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα εδώ:

Τις επόμενες μέρες συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση του εν λόγω νομοσχεδίου και οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων καλούν και περιμένουν από τους Βουλευτές όλων των κομμάτων να στηρίξουν δυναμικά και επίμονα στις τοποθετήσεις τους το δίκαιο αίτημά μας, καθώς και από τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών να το κάνει αποδεκτό και να το εντάξει στο νομοσχέδιο.

Στη Βουλή η πρόταση ΠΑΣΕΚΔΑΠ για ισχυρή μοριοδότηση εμπειρίας Στη Βουλή η πρόταση ΠΑΣΕΚΔΑΠ για ισχυρή μοριοδότηση εμπειρίας Reviewed by G.Anesto on Ιανουαρίου 10, 2021 Rating: 5
Από το Blogger.