«Υπ’ ατμόν» οι εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών- Η… μυστικοπάθεια της ΚΕΔΗΣ για το μέλλον τους

 


«Υπ’ ατμόν» βρίσκονται οι εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Σερρών, καθώς στην αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα τεθεί το θέμα της ανανέωσης ή μη των συμβάσεών τους.
Το θέμα είχε αναδείξει το Infonews24, στις 19 Σεπτεμβρίου.

Οι συμβάσεις των εργαζομένων έληξαν στις 31 Αυγούστου, αλλά ο νόμος δίνει διορία για ανανέωση των συμβάσεων επιπλέον ένα μήνα, δηλαδή έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το θέμα θα τεθεί στην αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ωστόσο αίσθηση προκαλεί η… μυστικοπάθεια της Διοίκησης, καθώς- σύμφωνα με πληροφορίες- στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. δεν δόθηκε η εισήγηση της Προέδρου Χρυσάνθης Παλάζη, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έγινε γνωστό ποια ακριβώς θα είναι η πρότασή της, σχετικά με το μέλλον των εργαζομένων.

Μπορεί η κ. Παλάζη να δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες και μετά το ρεπορτάζ του Infonews24 πως οι εργαζόμενοι δεν θα χάσουν τις θέσεις τους, ωστόσο η πληροφορία που «κυκλοφόρησε» πως θα μειωθούν οι ώρες απασχόλησής τους, τους έχει θορυβήσει.

Φυσικά, μία ενδεχόμενη μείωση των ωρών θα προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στους εργαζόμενους, που με αγωνία περιμένουν τα αποτελέσματα της αυριανής συνεδρίασης.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 2 Σεπτεμβρίου, είχε προκληθεί σάλος όταν και δημοσιοποιήθηκε το θέμα της απόλυσής τους μέσω… facebook των συμβασιούχων.

https://infonews24.gr/

«Υπ’ ατμόν» οι εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών- Η… μυστικοπάθεια της ΚΕΔΗΣ για το μέλλον τους «Υπ’ ατμόν» οι εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών- Η… μυστικοπάθεια της ΚΕΔΗΣ για το μέλλον τους Reviewed by G.Anesto on Σεπτεμβρίου 28, 2021 Rating: 5
Από το Blogger.