Τελεσίγραφο του ΥΠΕΣ για απογραφή δημοσίων υπαλλήλων και του έργου τους – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο (εγκύκλιος)

Τελεσίγραφο υπό την απειλή αυστηρών κυρώσεων στέλνει το υπουργείο Εσωτερικών προς τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου (ΝΠΔΔ) και Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) τα οποία, αν και υποχρεούνται, δεν έχουν απογραφεί ως τώρα στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου.

Η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των αναδιαρθρώσεων στη δημόσια διοίκηση, επιδιώκει να έχει σαφή εικόνα του αριθμού των υπαλλήλων και το αντικείμενο του έργου των δημόσιων και δημοτικών επιχειρήσεων και νομικών προσώπων παντός είδους που επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Η συνολική αποτύπωση των υπηρεσιών και των φορέων αποτελεί για την κυβέρνηση κρίσιμη προϋπόθεση ώστε μεταξύ άλλων να γίνουν περικοπές δαπανών αλλά και να ξεδιπλωθεί το σχέδιο κινητικότητας υπαλλήλων που θα εφαρμοστεί σε όλη τη δημόσια διοίκηση. Άλλωστε, ήδη η κυβέρνηση εξετάζει ακόμα και συγχωνεύσεις / καταργήσεις φορέων.

Ολόκληρο το άρθρο στο aftodioikisi.gr

Τελεσίγραφο του ΥΠΕΣ για απογραφή δημοσίων υπαλλήλων και του έργου τους – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο (εγκύκλιος) Τελεσίγραφο του ΥΠΕΣ για απογραφή δημοσίων υπαλλήλων και του έργου τους – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο (εγκύκλιος) Reviewed by G.Anesto on Νοεμβρίου 10, 2015 Rating: 5
Από το Blogger.