ΕΥΧΕΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΔΑΠ Δ.Ε ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα παιδιοά του ΚΔΑΠ Δ.Ε Βραχναιικων εχόμαστε το άγιο φως των Χριστουγέννων να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας και να μας χαρίσει αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα!


Η φωτογραφία απαθανατίζει την γιορτινή ατμόσφαιρα από την πρωτότυπη θεατρική παράσταση που πραγματοποίησαν τα παιδιά του  ΔΚΑΠ την Δευτέρα 21 Δεκεμβριου, με θέμα την: «Χριστουγεννιάτικη επανάσταση των φρούτων και των λαχανικών»  
Τα φρούτα και τα λαχανικά εξέφρασαν με ηχηρό τρόπο  την δυσαρέσκειά τους, για την απουσία τους  από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Στολίστηκαν χριστουγεννιάτικα και βροντοφώναξαν συνθήματα σε διαδηλώσεις, έκαναν καταλήψεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και πολλές άλλες απίθανες τρέλες!!
Την έκτροπη κατάσταση ευτυχώς εξισορρόπησε ο Άγιος Βασίλης!!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος της  Δ.Ε. Βραχναιίκων, κ Δημήτριος Πελεκούδας, εκπροσωπώντας το Δ.Σ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος κ Γιαννιτσοπούλου Ιουλία.

ΕΥΧΕΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΔΑΠ Δ.Ε ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΕΥΧΕΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΔΑΠ Δ.Ε ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ Reviewed by G.Anesto on Δεκεμβρίου 23, 2015 Rating: 5
Από το Blogger.