Δελτιο Τύπου ΒΣΣ Περ/ών Δ.Ελλάδος & Πελοποννήσου


Το Σωματείο μας διαμαρτύρεται και εκφράζει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στην απορριπτική δικαστική απόφαση για μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ του Δήμου Πατρέων αλλά κυρίως απέναντι στις αρνητικές προτάσεις που κατέθεσε ο Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων που αποτέλεσαν καταπέλτη για τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι παρότι είχαν την ένορκη δικαστική κατάθεση του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού υπέρ τους , τη δέσμευσή του για στήριξη στο δικαστικό τους αγώνα , τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για στήριξη στο δίκαιο αγώνα τους αλλά και Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εκ των υστέρων διαπίστωσαν ότι οι γραπτές προτάσεις που κατέθεσε ο Φορέας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης αντιτίθενται στα συμφέροντα των εργαζομένων και τις προφορικές δεσμεύσεις.
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ για την ως άνω ανακολουθία λεχθέντων - πεπραγμένων και ιδιαίτερα για τον εμπαιγμό των εργαζομένων .
Οι αγώνες των εργαζομένων στο ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ θα συνεχιστούν ακόμη πιο δυναμικά για δικαίωση και απεγκλωβισμό από την δεκαπενταετή εργασιακή ομηρία.

Ευχόμαστε σε όλους ….Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς!!!
Εκ του Δ.Σ.
Δελτιο Τύπου ΒΣΣ Περ/ών Δ.Ελλάδος & Πελοποννήσου Δελτιο Τύπου ΒΣΣ Περ/ών Δ.Ελλάδος & Πελοποννήσου Reviewed by G.Anesto on Ιανουαρίου 21, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.