Τέλος στη «φάμπρικα» των συμβασιούχων. Αυτές είναι οι λογικές που χρεοκόπησαν τη χώρα



«Η χώρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση έχει, όμως, ταυτόχρονα και πολύ σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης που αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να τις ξεκλειδώσει. επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης με τον Περιφερειάρχη και Δημάρχους του νησιού.

«Η ανάπτυξη χρειάζεται άλλη φιλοσοφία, χρειάζεται επενδύσεις. Μπορούμε να την υπηρετήσουμε αυτή την πολιτική» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

«Δεν έχω καμία πρόθεση να λαϊκίσω», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Αν υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας είναι επειδή οι πολιτικοί υπόσχονται πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν πράξη. Μακριά από εμένα αυτές οι λογικές».

«Σκοπός μου», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «είναι να προβάλλουμε ένα διαφορετικό είδος πολιτικού λόγου. Ο κόσμος έχει κουραστεί από τον λαϊκισμό. Έχει κουραστεί από τις ψεύτικες υποσχέσεις. Και δεν θέλει άλλο παχιά λόγια και πλούσια προγράμματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Για τα ζητήματα προσωπικού, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε: «Δεν νοείται κινητικότητα, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του φορέα προέλευσης. Μια σωστή κινητικότητα θα κατέγραφε τις πραγματικές ανάγκες των Δήμων και θα δημιουργούσε πρότυπα οργανογράμματα. Προτεραιότητα είναι το εξειδικευμένο προσωπικό. Δυστυχώς, η σημερινή Κυβέρνηση βλέπει διαφορετικά τα ζητήματα των προσλήψεων. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε τις πραγματικές ανάγκες. Και πρέπει, κάποια στιγμή, να σταματήσει η φάμπρικα των συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Αυτές είναι οι λογικές που χρεοκόπησαν τη χώρα».

«Είμαστε αντίθετοι στην έννοια της απλής αναλογικής. Τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Δήμων. Με την απλή αναλογική θα καταστούν οι Δήμοι μη κυβερνήσιμοι» ξεκαθάρισε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης περιηγήθηκε στην αγορά του Ηρακλείου, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες ενώ δεν έλειψαν και οι ευχετήριες μαντινάδες από πολίτες. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης.


Πηγή: skai.gr
Τέλος στη «φάμπρικα» των συμβασιούχων. Αυτές είναι οι λογικές που χρεοκόπησαν τη χώρα Τέλος στη «φάμπρικα» των συμβασιούχων.  Αυτές είναι οι λογικές που χρεοκόπησαν τη χώρα Reviewed by G.Anesto on Μαρτίου 14, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.