Μοριόδοτηση: Η λύση στο πρόβλημα της μονιμοποίησης 30.000 συμβασιούχων



Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης προκειμένου να παρουσιάσουν το τελικό σχέδιο μονιμοποίησης 30.000 συμβασιούχων προχωρώντας ταυτόχρονα σε επιλογές σχετικά με τις κατηγορίες των συμβασιούχων θα πριμοδοτηθούν βγάζοντας εκτός την Αυτοδιοίκηση και κρατώντας τους συμβασιούχους των υπουργείων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει καταλήξει ότι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την μονιμοποίηση των συμβασιούχων θα είναι η μοριοδότηση σε ανοικτούς διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ. Το ίδιο μοντέλο ακολουθείται και για τους 6.667 συμβασιούχους στην καθαριότητα των δήμων όπου οι ήδη εργαζόμενοι μοριοδοτούνται βάσει της προϋπηρεσίας τους σε σχέση με τους υπόλοιπους που θα συμμετάσχουν στον ανοικτό διαγωνισμό. Η μοριοδότηση στην προκήρυξη των 6.667 συμβασιούχων της καθαριότητας προβλέπει 17 μόρια ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις 24 μήνες.

Μοριόδοτηση: Η λύση στο πρόβλημα της μονιμοποίησης 30.000 συμβασιούχων Μοριόδοτηση: Η λύση στο πρόβλημα της μονιμοποίησης 30.000 συμβασιούχων Reviewed by G.Anesto on Νοεμβρίου 02, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.