Λύση εντός της ημέρας για τα ΚΔΑΠ;;;


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ των δήμων, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης με τον υφυπουργό Εσωτερικών τομέα Μακεδονίας Θράκης Θόδωρο Καράογλου για το θέμα των ΚΔΑΠ.

Ρεπορτάζ: Αλέξης Αλεξιάδης
Στη διάρκεια της συνάντησης που είχε περίπου μία ώρα οι εργαζόμενοι κατέθεσαν τα αιτήματα τους που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την ανακατανομή κονδυλίων για την ομαλή και απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας των δομών και σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Δανιηλίδης προτάθηκε να δοθεί μία ολιγοήμερη παράταση στις συμβάσεις που λήγουν σήμερα, των 2400 εργαζομένων, μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, προκειμένου στη συνέχεια να οριστικοποιηθεί η λύση στο πρόβλημα με νέες ετήσιες συμβάσεις.
Για το παραπάνω ζητήθηκε από τον κ. Καράογλου να θέσει άμεσα το θέμα στην κυβέρνηση, γεγονός για το οποίο ο υφυπουργός δεσμεύτηκε, έτσι ώστε μέχρι το τέλος της ημέρας να υπάρχει ενδεχόμενο να δοθεί έστω και προσωρινή λύση στο θέμα των συμβάσεων των 2400 εργαζομένων.

Λύση εντός της ημέρας για τα ΚΔΑΠ;;; Λύση εντός της ημέρας για τα ΚΔΑΠ;;; Reviewed by G.Anesto on Αυγούστου 31, 2020 Rating: 5
Από το Blogger.