Την αντίδραση του εκφράζει ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης αναφορικά με τα αποτελέσματα των ωφελούμενων


Την αντίδραση του εκφράζει ο Δήμαρχος Λαγκαδάς Ιωάννης Ταχματζίδης αναφορικά με τα αποτελέσματα των ωφελούμενων της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αποκλείει χιλιάδες παιδιά από τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, των δήμων όλης της χώρας παρότι οι οικογένειές τους πληρούν τις προϋποθέσεις και θέτει σε κίνδυνο τις θέσεις χιλιάδων εργαζομένων στις δημοτικές κοινωνικές δομές.
Ο κ. Ταχματζίδης συντάσσεται πλήρως με τις θέσεις του προέδρου της  Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ Σίμου Δανιηλίδη και καλεί όλους τους δημάρχους να προχωρήσουν, από κοινού, σε συντονισμένη δράση και συνεργασία για την εξασφάλιση των επιπλέον πόρων του προγράμματος υπενθυμίζοντας, ταυτόχρονα, ότι βασική προτεραιότητα της Αυτοδιοίκησης αποτελεί η διασφάλιση της φιλοξενίας όλων των παιδιών που πληρούν τις προϋποθέσεις στις κοινωνικές δομές των δήμων όλης της χώρας.
Την αντίδραση του εκφράζει ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης αναφορικά με τα αποτελέσματα των ωφελούμενων Την αντίδραση του εκφράζει ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης αναφορικά με τα αποτελέσματα των ωφελούμενων Reviewed by G.Anesto on Αυγούστου 28, 2020 Rating: 5
Από το Blogger.