Παράταση δυνατότητας καταγραφής παρουσιών και αποστολής sms

 


Κατόπιν αιτημάτων πολλών φορέων, οι οποίοι δεν πρόλαβαν έως και χθες, 12/11/2023, να καταγράψουν όλους τους ωφελούμενους, παρατείνουμε τη δυνατότητα χειροκίνητης καταγραφής των παρουσιών τους, έως και την Τρίτη, 14/11/2023, και ώρα 21:00.

 Τα sms επιβεβαίωσης θα αποσταλούν αντίστοιχα στους νόμιμους εκπροσώπους των ωφελούμενων ως εξής:

Για το μήνα Σεπτέμβριο, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου. Εάν κάποιοι δεν επιβεβαιώσουν τότε, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη αποστολή, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.  

Για το μήνα Οκτώβριο, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου. Εάν κάποιοι δεν επιβεβαιώσουν τότε, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη αποστολή, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. 

Δυνατότητα επιβεβαίωσης όλων των sms, θα υπάρχει έως και την Πέμπτη, 23/11/2023.  Σε όλα τα sms,  εμφανίζεται ως αποστολέας, το “childcare”.  

ΠΡΟΣΟΧΗ: προκειμένου να μην προκύπτουν προβλήματα εκ των υστέρων, παρακαλούμε, μετά την ολοκλήρωση της καταχώρησης των παρουσιών, να επανελέγχετε ότι έχουν αποθηκευτεί όλες οι εγγραφές που καταχωρήσατε. 

Παράταση δυνατότητας καταγραφής παρουσιών και αποστολής sms Παράταση δυνατότητας καταγραφής παρουσιών και αποστολής sms Reviewed by ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Δ.Α.Π. on Νοεμβρίου 13, 2023 Rating: 5
Από το Blogger.