ΠΑΣΕΚΔΑΠ :ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

                                                              


                                                                             ΑΠΕΡΓΙΑ

Ο Πασεκδάπ συμμετέχει στην Πανελλαδική Πανεργατική απεργία στις  28 Φεβρουαρίου  2024 μαζί με πολλά άλλα Πρωτοβάθμια Σωματεία,Ομοσπονδίες,Εργατικά Κέντρα,την ΠΟΕ ΟΤΑ αλλά και την ΑΔΕΔΥ.

Το ΔΣ του Πασεκδάπ καλεί όλα τα μέλη του να απεργήσουν και να πάρουν μέρος  σε όλες τις προγραμματισμένες κατά τόπους κινητοποιήσεις. 

Συνάδελφοι  και Συναδέλφισες

Η ακρίβεια που καλπάζει  σε συνδυασμό με τους καθηλωμένους εδώ και χρόνια μισθούς μας ,με αυξήσεις κοροιδίας και την εξαφάνιση του 13ου και 14ου μισθού δημιουργούν ένα ασφυκτικό κλίμα  αβεβαιότητας που το βλέπουμε κάθε  μέρα όταν πάμε στο σούπερ μάρκετ η όταν βάζουμε βενζίνη.Η κοινωνία  βράζει.Αγρότες και φοιτητές στους δρόμους μαζί με την οργή που ξεχυλίζει για το έγκλημα των Τεμπών.

Η  συμμετοχή όλων μας στην απεργία είναι μονόδρομος ακόμα και σε αυτούς που  σκέφτονται ότι θα χάσουν ένα μεροκάματο ,ενώ μέχρι τώρα έχουν χάσει δεκάδες εκατοντάδες από την ακρίβεια.Πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε τον σεβασμό και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, τη διασφάλιση των δικαιωμάτων μας, το τέλος στον εμπαιγμό!

Η αβεβαιότητα  στην δουλειά μας  συνεχίζετε  χωρίς "φώς στο τούνελ" χωρίς η κυβέρνησηκαι τα  εμόδια υπουργεία  να έχουν "ανοίξει τα χαρτιά τους"  για το τι θα γίνει  με το μέλλον της  χρηματοδότησης  των δομών μας αλλά και την σταθεροποίηση της εργασιακής μας σχέσης.

Την 28η Φεβρουαρίου τιμούμε τη μνήμη των αδικοχαμένων νεκρών και απαιτούμε να σταματήσει η συγκάλυψη. Σε μια μετωπική σύγκρουση τρένων στην οποία έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, ο υπουργός Μεταφορών δεν μπορεί να δηλώνει αθώος. Οι ευθύνες για το μεγαλύτερο εργατικό δυστύχημα των τελευταίων χρόνων με έντεκα (11) εργαζόμενους νεκρούς, δεν θα μπαζωθούν. Η υγεία και η ασφάλεια στην εργασία είναι η δική μας προτεραιότητα.

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, καλούμε κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη στα Κδάπ και Κδάπ Μέα των Δήμων να  απεργήσει και να βρεθεί μαζί με όλες και όλους τους εργαζόμενους και εργαζόμενες  στις προγραμματισμένες κατά τόπους  κινητοποιήσεις .


Κανένα Κδάπ και Κδάπ Μεα ανοικτό


Διεκδικούμε:


-Ουσιαστικές  Αυξήσεις στους Μισθούς


-Προσλήψεις Μόνιμους Προσωπικού


-Κατάργηση της "διάταξης" Βορίδη


-Μονιμοποίηση Εργαζομένων Τώρα


-Επαναφορά  13ου και 14ου Μισθού


-Πάταξη της Ακρίβειας και της  Αισχροκέρδειας



Α Π Ε Ρ Γ Ο Υ Μ Ε 


Το  ΔΣ   του ΠΑΣΕΚΔΑΠ


ΠΑΣΕΚΔΑΠ :ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΠΑΣΕΚΔΑΠ :ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ  28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 Reviewed by ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Δ.Α.Π. on Φεβρουαρίου 21, 2024 Rating: 5
Από το Blogger.