ΕΕΤΑΑ - Ενημερωτικό σημείωμα για δημιουργία Αφίσας Δημοσιότητας



 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΟΡΕΩΝ/ΔΟΜΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ» περιόδου 2023-2024 

Στο πλαίσιο της δηµοσιότητας του «Προγράµµατος Προσχολικής Αγωγής και Δηµιουργικής Απασχόλησης παιδιών» περιόδου 2023-2024, της δράσης µε τίτλο «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόµων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δηµιουργικής απασχόλησης», σας ενηµερώνουµε ότι είναι διαθέσιµη η ηλεκτρονική εφαρµογή µέσω της οποίας ο κάθε φορέας θα µπορεί να δηµιουργήσει τη δική του αφίσα.

 Παρακαλούµε, αφού διαβάσετε τις οδηγίες που επισυνάπτονται στο παρόν έγγραφο, να εισέλθετε στην ηλεκτρονική εφαρµογή δηµιουργίας αφισών, πινακίδων και πλακών του ΕΣΠΑ, προκειµένου να δηµιουργήσετε τη δική σας αφίσα δηµοσιότητας, όπως προβλέπεται στο άρθρο 17 της σχετικής ΚΥΑ µε αριθ. πρωτ.47217/20.5.2023. 

Υποχρεούστε στην ανάρτηση της αφίσας του φορέα σας σε εµφανές σηµείο στη δοµή/δοµές σας καθώς και στην ηλεκτρονική ανάρτησή της στην ιστοσελίδα σας, εφόσον διαθέτει ο φορέας σας.

Εφαρµογή δηµιουργίας αφισών, πινακίδων και πλακών https://online-generator.espa.gr


Εγχειρίδιο χρήσης εφαρµογής δηµιουργίας αφισών, πινακίδων και πλακών https://www.espa.gr/el/Pages/Onlinegenerator.aspx 


Οδηγός Επικοινωνίας 2021-2027 https://www.espa.gr/el/Pages/Communication_Guide.aspx


Αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης πεδίων ηλεκτρονικής εφαρμογής για τη δημιουργία αφίσας, περιόδου 2023-2024


ΕΕΤΑΑ - Ενημερωτικό σημείωμα για δημιουργία Αφίσας Δημοσιότητας ΕΕΤΑΑ - Ενημερωτικό σημείωμα για δημιουργία Αφίσας Δημοσιότητας Reviewed by ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Δ.Α.Π. on Φεβρουαρίου 08, 2024 Rating: 5
Από το Blogger.