ΥΠΕΣ: "Διυπουργική επιτροπή για ένταξη των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ σε μόνιμες οργανικές δομές των Δήμων"


Ο ΠΑΣΕΚΔΑΠ με την παρέλευση 6 εβδομάδων (!)  από τη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Χαρίτση και την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.Ξενογιαννακοπούλου, ζητά να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν η πρώτη συνεδρίαση της ευρείας διυπουργικής επιτροπής με στόχο να έχουμε σαφή και ξεκάθαρα συμπεράσματα μέσα στο καλοκαίρι. 

Δεδομένου ότι οι δύο Υπουργοί δεσμεύτηκαν (στις 11/04/19) ότι η πρώτη σύσκεψη θα γινόταν πριν το Πάσχα, ζητάμε να μην χαθεί άλλος υπερπολύτιμος χρόνος και οι εργασίες της επιτροπής να λάβουν εντατική μορφή με στόχο να προχωρήσει η Κυβέρνηση σε κατάθεση και ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης (το αργότερο στις αρχές του  Σεπτεμβρίου του 2019) μέσω της οποίας θα τίθεται το χρονοδιάγραμμα της μονιμοποίησης του θεσμού εντός του 2020.







ΥΠΕΣ: "Διυπουργική επιτροπή για ένταξη των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ σε μόνιμες οργανικές δομές των Δήμων" ΥΠΕΣ: "Διυπουργική επιτροπή για ένταξη των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ σε μόνιμες οργανικές δομές των Δήμων" Reviewed by ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Δ.Α.Π. on Μαΐου 20, 2019 Rating: 5
Από το Blogger.